Betalen

Overmaken via bank
Het is mogelijk om het bedrag van uw bestelling voor levering over te maken naar onze bankrekening. Van belang is dat u bij uw betaling het ordernummer bij de betaling vermeld. Het IBAN/bankrekeningnummer is:  NL68RABO0161172091  
o.v.v. Het ordernummer

Betalen met IDeal
iDEAL is dé nieuwe betaalmethode op internet waar alle grote Nederlandse banken aan meedoen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Betalen bij afhalen

Contante betaling bij afhalen is mogelijk

Betalen met Mister Cash

Voor onze klanten in België hebben wij de elektronische betaalmethode Bancontact/Mister Cash in onze webwinkel geïntegreerd, zodat onze Belgische klanten ook snel en veilig online kunnen betalen.

Betalen met Mastercard of Visa (Creditcard)

U kunt bij ons ook met Mastercard of Visa betalen. Kiest u hiervoor, dan brengen wij daarvoor extra betaalkosten in rekening van 2% per transactie.

SSL Certificaat
SSL staat voor Secure Sockets Layer en is de meest gebruikte manier voor het aangaan van beveiligde electronische transacties op het internet. De methode gebruikt publieke sleutel cryptografie om beveiligd de sessiesleutel te generenen en uit te wisselen. De sessiesleutel wordt gebruikt voor symmetrische versleuteling. De SSL-functies in een webserver kunnen niet gebruikt worden zonder een servercertificaat is aangekocht en configureerd voor de website.

Het SSL Certificaat beveiligd de gegevens die u invoert op onze website, voor u wel zo veilig!!

Tevredenheids Garantie:

*Niet Goed ,Geld Terug Garantie*

*14 dagen Bedenktijd*

*Veilige Betaling*

*Alles Handgemaakt*

*Snelle Levering*

*100% Kwaliteit*

*Lage Verzendkosten*

© 2014 - 2024 Lobbert Steigerhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel